Falkenborggården har 76 veldisponerede boliger fordelt på:


Antal rum:    Areal m²:

1                37

2                59 - 85

3                78 - 94

4                96 - 126


Der er et depositum svarende til 3 måneders husleje + 1 måneds forudbetalt leje.


Der opkræves og afregnes forbrug af koldt vand særskilt.


Ejendommen er udstyret med erhvervslejemål i stueetagen samt boliger på 1. og 2. sal. I stueetagen ligger Harald Nyborg samt PureGym fitnesscenter. Herudover er der et par mindre erhvervslejemål bestående af Øjenlæge Jens Thygesens Synscenter/Øjenklinik samt Bakkebyens køreskole.


Lejlighederne ligger på hhv. 1.- og 2. etage med indgange fra Møntstrædet, Ny Østergade og Frederiksborggade. Indgangen mod Møntstrædet er elevatorbetjent og herfra er der adgang til de øvrige boliger. Hele bebyggelsen er et privat og lukket område. Enkelte boliger er i 2 etager og er forsynet med intern trappe.


Bebyggelsen er primært opført i gule/umbra teglsten og tagene er belagt med røde vingeteglsten. Vinduer og døre er hvidmalede.


Trapperum og altangange fremstår som overdækkede uderum. Postkasser er anbragt ved indgangsdørene til boligerne på etage 1.


Over erhvervslejemålene er etableret en hyggelig taghave, som boligerne på 1. etage, har direkte udgang til. Taghaven er privat og lukket for offentlig adgang.


Næsten alle boligerne på 2. etage har altan eller fransk altan. Boligerne mod taghaven har flisebelagte terrasser.


Lejlighederne gennemgår hver især en totalrenovering med nyt badeværelse, nye gulve og indbyggede garderobeskabe. Køkkenet er et kvalitetskøkken fra Svane med Grohe armaturer, emhætte med centraludsugning og der er forberedt for installation af opvaskemaskine. Alle vægge er fuldspartlet med filt. 


På badeværelset er gulve og vægge beklædt med fliser i lyse beige-farver og gulvet er elopvarmet. Brusenichen er forsynet med stang til forhæng og håndvasken er integreret i bordpladen. Der er forberedt for installation til egen vaskemaskine under bordpladen.


Der er fjernvarme med radiatorer, fortrinsvis anbragt under vinduer. Radiatorer har termostatventiler. Der er individuel måling af varme og elforbrug.

Der er indlagt fibernet i ejendommen via GlobalConnect.


I kælderen er der et depotrum til hver bolig. Endvidere er der i kælderen indrettet fælles vaskeri, hvor betalingen opkræves via huslejen med vaskemaskiner, tørretumblere og strygerulle.


Husdyr er ikke tilladt.